Sparren één op één

Soms is het gewoon fijn om even met iemand te sparren. Over het verloop van je project of programma. Omdat je op zoek bent naar een andere blik, naar nieuwe energie of naar bevestiging dat je het juiste doet, hoe lastig dat soms ook is.

Als je even een frisse blik nodig hebt

Het kan vervelend voelen als je twijfelt, er zelf even niet uitkomt, niet zeker bent wat je volgende stap moet zijn. Dat is herkenbaar en normaal. Zeker in deze tijd waarin je met steeds meer partijen maken hebt en wel vooruit wilt. Op zo’n moment helpt het om met een ‘friskijker’ of ‘dwarsdenker’ te sparren, die ook kritische vragen durft te stellen. Die rol vervul ik graag voor jou.

‘What you see is what you get’

Met mij heb je echte gesprekken, zoals gesprekken bedoeld zijn. Ze zijn intens, omdat ik oprecht geïnteresseerd en betrokken ben. Ik stel onverwachte, soms ook confronterende vragen, zodat je snel bij de essentie komt. Mijn brede kennis en ervaring met verander vraagstukken en mijn praktische inslag komen daarbij van pas. Na één gesprek kunnen mijn klanten vaak alweer vooruit. Met veel meer energie dan bij aanvang eindigen we het gesprek. Ik krijg terug dat ze weer kansen zien om aan de slag te gaan met nieuwe mogelijkheden die we hebben ontdekt. Kort en krachtig werken noem ik dat.

Resultaat

Een sparringsessie geeft je nieuwe inzichten in wat er speelt en hoe je verder komt. Daarmee kun je direct aan de slag, zodat je project of programma vaart houdt. En jij je energie en enthousiasme vasthoudt voor jouw rol daarin.

Ben jij je bewust dat je sneller verder komt als je af en toe een goede sparringsessie hebt met een friskijker of dwarsdenker? Dan nodig ik je uit samen een echt gesprek te voeren, waardoor jij met frisse energie en nieuwe ideeën verder kunt met je werk. Zullen we kennismaken? Neem contact op.

Verschuiven van perspectief

“Wat heerlijk om zo’n vrije geest te ontmoeten, die op allerlei lagen meekijkt. En dat wat vanzelfsprekend lijkt bespreekbaar maakt.” gaven twee organisatoren van een nieuwe werkwijze in een gemeente mij terug. “Meestel zijn wij degenen die anderen nieuwe inzichten geven waarmee zij weer vooruit kunnen. Fijn om ook zelf weer eens te kunnen spiegelen.”

Zet de ramen open